Din byggpartner när olyckan är framme

Premie Bygg är din pålitliga partner när det kommer till återställning efter brand-, rök- och vattenskador. Vi agerar som en bro mellan försäkringstagaren och försäkringsbolaget, med fokus på att göra återställningsarbetet så enkelt och smidigt som möjligt för alla inblandade parter.

 

Vi är här för att underlätta för alla parter och göra återställningsarbetet så enkelt och stressfritt som möjligt. Vårt erfarna team är redo att återställa och återuppbygga ditt hem eller företag till sitt bästa skick.

Rökskador

Lita på Premie Bygg för att hantera återställningen efter brandskador med professionalitet och omsorg. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest. Kontakta oss idag för att påbörja återuppbyggnadsprocessen med Premie Bygg.

golvläggning byggföretag örebro
köksrenovering bybgföretag örebro

Vattenskador

Vi förstår att vattenskador kan vara en utmaning, och vi är här för att ta hand om hela processen. Vårt erfarna team är redo att återställa ditt hem eller företag till sitt bästa skick och se till att du får rätt hjälp från försäkringsbolaget.

Kontakta oss om du vill veta mer

Med Premie Bygg kan du känna dig trygg och försäkrad om något oförutsett inträffar. Kontakta oss idag för att påbörja återuppbyggnadsprocessen med professionella och pålitliga partners vid din sida.