Vårt erbjudande inom mark och anläggning

Premie Bygg erbjuder tjänster inom betongarbeten, dränering, grundläggning samt markanläggning och finplanering. Med vårt erfarna team har vi framgångsrikt slutfört projekt av alla storlekar och fokuserar alltid på hög kvalitet och säkerhet.

Oavsett dina behov inom mark och anläggning kan du lita på Premie Bygg levererar professionella tjänster och resultat. Kontakta våra byggprojektledare för mer information.

Betongarbeten

Vår erfarenhet inom betongarbete gör att vi förstår hur avgörande materialval och tekniker är för att säkerställa hög kvalitet och lång livslängd i krävande byggprojekt.

Med vårt team av formsnickare, armerare och betongarbetare har framgångsrikt slutfört projekt av olika storlekar. Tillsammans med våra pålitliga leverantörer och underentreprenörer erbjuder vi omfattande betongtjänster, inklusive gjutning och armerad betongkonstruktion för många olika ändamål.

Kontakta Premie Bygg för ditt kommande betongprojekt och låt oss skapa högkvalitativa och hållbara lösningar.

betongarbete och husgrund
Entreprenad mark och anläggning Premie Bygg

Dränering

När du vill säkerställa att din fastighet är effektivt skyddad mot fukt och korrekt isolerad, välj Premie Bygg som din pålitliga partner om du behöver professionella dräneringsarbeten eller grundisolering.

Med Premie Bygg kan du vara säker på att din fastighet är i trygga händer och under byggprojektet tar vi hand om allt åt dig, inklusive att säkra alla nödvändiga tillstånd.

Grundläggning

Premie Bygg tar hand om allt från grundläggning av byggnader till schakt och dränering, förstärkta grunder och markberedning. Vår fokus ligger alltid på att leverera högsta kvalitet och säkerhet i varje projekt. Oavsett om du har ett nybyggnadsprojekt eller behöver förstärka en befintlig grund, kan du lita på Premie Bygg för professionell och effektiv hantering.

Kontakta oss idag för att diskutera dina grundläggningsbehov med Premie Bygg.

grundarbete
mark och anläggning örebro entreprenader

Markanläggning och finpanering

Våra tjänster för markanläggning och finplanering sträcker sig från små anpassningar till större entreprenader och inkluderar anpassningar av befintliga utrymmen, återställning efter schaktarbeten, gårdsupprustningar, nyproduktion av gårdsmiljö och arbete inom infrastruktur och stadsmiljö.

Kontakta Premie Bygg idag för att komma igång.