Premie Bygg är ett nytänkande byggföretag med engagemang och kvalitet

Premie Bygg i Mellansverige AB grundades 2022 av Johan Eriksson som med en gedigen erfarenhet och kunskap blivit till en expert i byggbranschen. Tidigare har Johan varit platschef på ett av de allra största byggföretagen i Örebro där han samlat på sig ovärderliga erfarenheter som han nu tar med sig till sin egen byggverksamhet för att hjälpa dig och alla andra kunder till ett lyckat byggprojekt.

Johan Eriksson, VD Premie Bygg - Ditt lokala byggföretag

Vi bygger för framtiden

Premie Bygg ska vara det självklara valet när du behöver pålitliga och professionella byggtjänster. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt.

Våra tjänster

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet i byggbranschen och erbjuder som byggpartner tjänster för byggentreprenader, byggservice, mark och anläggningsarbeten samt försäkringsskador.

Ledord för Premie Bygg

Vi är en nytänkande totalentreprenör som förverkligar era idéer med engagemang och fokus på hög kvalitet. Vår vision är att bli en erkänd och stabil byggpartner i Örebro och omnejd.

Enkelhet för våra kunder

Premie Bygg erbjuder ”all kompetens med en kontakt.” Vår målsättning är att göra det enkelt för våra kunder att anlita oss och få sina projekt genomförda med kvalitet och effektivitet.