Vi värdesätter din integritet och vill försäkra dig om att vi tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. Denna integritetspolicy syftar till att klargöra vilka typer av information vi kan komma att samla in och hur vi hanterar den.

 

Vilka uppgifter kan vi komma att samla in

Namn: Vi kan be om ditt namn för att skapa en personlig och bättre upplevelse på vår hemsida.

Telefonnummer: Om du väljer att lämna ditt telefonnummer kan det underlätta för oss att kontakta dig i samband med våra tjänster eller för support.

E-postadresser: Din e-postadress kan användas för att skicka viktig information om ditt konto och våra tjänster samt för att svara på dina frågor och begäranden.

IP-adresser: Vi samlar in IP-adresser för att övervaka och förbättra prestandan och säkerheten på vår hemsida samt för att analysera hur våra besökare använder webbplatsen.

Adressuppgifter: Om du väljer att ange din fysiska adress kan detta hjälpa oss att tillhandahålla lokala tjänster och skicka relevanta erbjudanden.

 

Hur vi använder din information

Vi samlar in och behandlar dina personuppgifter för att kunna erbjuda våra tjänster och fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter används även för att förbättra vår hemsida och anpassa innehållet efter dina intressen och behov. Vi försäkrar dig om att vi inte säljer eller delar din information med tredje part utan ditt samtycke, såvida inte lagkrav eller juridiska förfaranden kräver det.

Din integritet är viktig för oss, och vi vidtar nödvändiga åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, förlust eller missbruk. Om du har några frågor eller önskar mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Genom att använda vår hemsida samtycker du till vår integritetspolicy och insamlingen och användningen av dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Vi kan komma att uppdatera denna policy från tid till annan, och eventuella ändringar kommer att publiceras här.

Tack för att du väljer att använda vår hemsida. Vi ser fram emot att erbjuda dig en säker och användarvänlig upplevelse.

Senast uppdaterad: 20231010