Bli en del av vårt växande team!

Premie Bygg är i en expansiv fas och vi söker nu en passionerad och skicklig snickare för att förstärka vårt team. Vi värderar yrkeskompetens högt och önskar att du som söker har gedigen erfarenhet och/eller yrkesbevis inom snickeri. Att du som söker har B-körkort är en förutsättning.

Ansökningsdatum: 4/10 – 22/12

Vad vi erbjuder

  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter: Våra projekt spänner över ett brett spektrum, vilket ger dig möjlighet att ständigt utvecklas och tillämpa din kunskap i olika sammanhang.
  • Fokus på kvalitet och arbetsmiljö: Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där kvalitet och en god arbetsmiljö står i centrum.
  • Inkluderande arbetskultur: På Premie Bygg värdesätter vi din kompetens och strävar efter att anpassa rollen och arbetsplatsen efter dina behov och förutsättningar. Vi är öppna för alla och ser mångfald som en styrka.

Så här ansöker du

Vi genomför ett löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att inte missa denna chans!

För att ansöka, vänligen använd vårt ansökningsformulär på Premie Byggs hemsida. Det är enkelt och smidigt att fylla i och säkerställer att din ansökan behandlas effektivt och rättvist. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan!

Kontaktperson

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta:

  • Johan Eriksson
  • E-post: johan@premiebygg.se

Premie Bygg – där kvalitet och kompetens bygger framgång!