Våra ROT-tjänster - Premie Bygg AB

På Premie Bygg AB erbjuder vi en mängd tjänster inom ROT, vilket står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi är experter på att hjälpa privatpersoner med alla deras byggbehov, vare sig det handlar om att renovera bostaden, bygga om köket, eller lägga till en ny del på huset. Vår målsättning är att göra din byggdröm till verklighet, med kvalitet och professionalism. Oavsett om det är ett stort projekt som att bygga till ett sommarhus eller mindre renoveringsarbeten i ditt hem, står vi redo att leverera högkvalitativa byggtjänster.

Vad är ROT-avdrag och hur fungerar det?

ROT-avdraget är en förmånlig möjlighet för dig som bostadsägare att minska kostnaderna för byggarbeten. Det innebär att du som privatperson kan dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan när du anlitar en firma för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av ditt hem. Detta skatteavdrag är särskilt fördelaktigt då det sänker kostnaden för arbetet väsentligt. För att dra nytta av ROT-avdraget, är det viktigt att anlita ett företag som Premie Bygg AB, som betalar F-skatt. Dessutom, om ni är flera som äger en fastighet tillsammans, ökar det maximala avdragsbeloppet varje år, vilket ger ytterligare besparingar. Tänk på att ROT-avdraget inte gäller för nybyggen eller för bostäder som uppförts under de senaste fem åren.

Låt oss ta hand om ditt byggprojekt!

När du väljer Premie Bygg AB för ditt byggprojekt i Örebro, förenklar vi processen för dig. Vi hanterar allt det administrativa kring ROT-avdraget, så att du kan fokusera på dina drömprojekt. Vår service innebär att vi sköter avdragen direkt, vilket minimerar din arbetsbörda och gör processen smidig och bekymmersfri. Lita på att vi levererar kvalitet och värde, samtidigt som vi ser till att du får ut det mesta av ROT-förmånerna.

Professionell Byggservice i Örebro för dina drömmars projekt

Vi erbjuder professionell byggservice i Örebro för att förverkliga dina drömmars projekt. Oavsett om du planerar en ombyggnad, renovering eller nybyggnation för ditt hem, är vi här för att ge dig den kompetens och expertis som behövs för att skapa det du önskar. Med förståelse för privatpersoners behov och visioner strävar vi efter att leverera högkvalitativa lösningar som överträffar förväntningarna. Lita på oss att lotsa dig genom varje steg av processen, från idé till färdigställande, med fokus på kvalitet, noggrannhet och skräddarsydd service. Ditt projekt är vårt engagemang, och vi ser fram emot att göra din byggresa både smidig och framgångsrik.