takarbeten örebro

En schysst och trygg byggpartner

Premie Bygg i Örebro är inte bara en ledande aktör inom byggbranschen, utan också en stolt medlem i Byggföretagen, Sveriges framstående bransch- och arbetsgivarorganisation. Dessutom speglar vårt medlemskap vårt djupa engagemang för kvalitet, trygghet och etiskt företagande inom byggsektorn. Genom detta samarbete med Byggföretagen, som förenar cirka 4000 dedikerade bygg-, anläggnings- och specialföretag över hela landet, lyckas vi stärka vår förmåga att leverera exceptionell service och kvalitet i varje projekt.

Följaktligen är Byggföretagen känt för sitt arbete med att bygga Sverige på etiska och hållbara grunder. Organisationen främjar branschstandarder genom att kräva att medlemmar följer en strikt uppförandekod och respekterar kollektivavtal, samt genom att använda ID06-systemet, vilket garanterar ökad trygghet och transparens på arbetsplatserna. Allt detta bidrar till att stödja vår mission att vara en ansvarsfull och transparent aktör i byggbranschen.

För ytterligare information, läs mer om Byggföretagen.

För hållbarhet och etik i byggbranschen

I linje med Premie Byggs fortsatta engagemang i branschen, tar vi aktivt del av Byggföretagens omfattande resurser. Detta gör vi för att kontinuerligt utvecklas och hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna, lagarna och regelverken inom byggsektorn.

Dessutom ger detta medlemskap oss tillgång till expertis inom viktiga områden som arbetsrätt, entreprenadrätt och arbetsmiljö. Denna expertis är inte bara värdefull, utan även avgörande för att säkerställa våra kunders och arbetstagares välbefinnande. Vidare bidrar det till att stärka vår position som en ansvarsfull och pålitlig partner i alla typer av byggprojekt.

Vi är framåtsträvande med kunskap och expertis

På Premie Bygg är vi inte bara stolta över att vara en del av en organisation som aktivt bidrar till en hållbar och etisk byggindustri i Sverige, utan vi är också hängivna till att fortsätta vara en förebild inom branschen. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen tar vi därför aktiva steg mot detta mål.

Dessutom, om du är intresserad av att veta mer om hur vi arbetar för att upprätthålla vår position som en seriös och schysst byggpartner, tveka inte att kontakta oss idag. Vi står redo att dela med oss av vår erfarenhet och vårt engagemang.